Nfl dan prvi korak Vegas Lines

Nfl dan prvi korak Vegas Lines

Najnovejši Baltimore Ravens bi bil največji favorit komisije, medtem ko bi družina z 9,5-delnimi preferencami vzdolž Houston Texans. Popolnoma novi Chicago Holds in vi lahko okolju prijazen Bay Packers sposobnost najmanjši dajte za Holds nanizani kot prvi korak. Zaželena je 5-delna hiša. Čas je, da se poglobite v svoje tovrstne dvoboje, da vidite, ali resnici na ljubo obstaja kakšen okvir, na katerega lahko ljudje zdaj stavijo, ali morda obstajajo kakršni koli okviri, ki jih želimo odložiti, dokler se ne izboljša na začetku 12. mesecih.

  • Celoten BetMGM se je odprl pri 50,5, dosegel dno pri 47,5 v soboto popoldne in morda ste šli do 48,5 v sredo popoldne.
  • Popolnoma nov živahen lik, ki je oddaljen od dejavnosti, nastavitev kvot, ki jo lahko dramatično spremenijo pred povsem novim znanjem igranja.
  • Za sobotni večer spletne igre med Horseshoe je TwinSpires znižal Ohio Condition na -16,5 sredi avgusta, preden se je premaknil naprej na -17.
  • Novi Colts je imel v zadnjih 12 mesecih nešteto težav z obrambo in vaše ekipe ga bodo premagale v različnih dogodkih.

Samo lani je imel 13,5 vreč, v katerih bi lahko bil najboljši obrambni igralec v skupini. Najnovejši kavboji, za katere želite, da Dak Prescott zmanjša število svojih slabih 15 posredovanj v ligi. Nova bitja so odvisna od Daniela Jonesa in morda Saquona sportingbet prijava Barkleya, ki vam bo pomagal premagati ambicije Cowboysa. Novi Cowboys so 9-stopenjski ena naravnost in 7-3 ATS v svoji zgodovini deset video iger v primerjavi z. sveže Zveri. Popolnoma novi Raiders so se razšli z organizacijo, ko sta Derek Carr in posest predala najnovejši napad, da bi uničila Jimmyja Garoppola, ki je nagnjen k opeklinam.

Sportingbet prijava – Tennessee Titans na Chicago Holds Opportunity and Selections, 1. dan

Po drugi strani pa igralci denarnih iger dajejo prednost “pasjemu Miamiju”, od 73 % vstopnic/60 % gotovine. Nova »najlažja« izbira lige NFL je subjektivna, vendar mnogi upoštevajo denarno stavo na močnega favorita, tako da ste lahko na koncu preprosti, saj vključuje izbiro skupine, za katero si predstavljate, da je nagnjena k čistemu zaslužku. Ampak ne, najnovejši dobitki v lasti igranja za preference so običajno povsem nižji v primerjavi s slabšimi stavami ali drugimi vrstami stav. Kvote za spletno igro NFL določijo oblikovalci kvot, ki se seznanijo s številnimi težavami in splošno uspešnostjo ekipe, zgodovinskimi tekmami, poškodbami uporabnikov, vremenom in vašimi igralnimi modeli.

Omeni Nfl

sportingbet prijava

Ko se zabavate z več/nižjimi kvotami, se vam prikaže celotna vrstica rezultatov, ki jo postavijo oblikovalci kvot pri športnih stavnicah. Razpon je ocena vaših lastnih polnih točk, pridobljenih od obeh skupnosti. Vaša naloga bi bila, da se odločite, ali resnična ocena pogosto presega ali je neuspešna povezana z razponom.

V 12 mesecih boste spodaj našli nove kvote NFL Las vegasa. Glede na tok je število citatov zapuščine cuatro/korak 1 in Buffalu lahko zapustite denar skoraj 5/korak 1. Skupno število se je zmanjšalo na 42 od odličnih 49 začetnikov, pri čemer je 61 % brez sedežev do vašega Over/59 % denarja na Manj kot. Do ponedeljka popoldne je celotna vrednost padla z dvainštirideset,5 na 41,5, do srede pa se je ponovno dvignila s 43. Sveži Lower than v veliki meri zagotavlja 78 % sedežev, ko ste vi 58 % denarja, se najde na svežem Over.

“Umaknili smo stavo, da me lociramo na 7,5,” vam je povedal vodja tveganj SuperBook Pursue Michaelson.”Zaradi vašega porasta priljubljenosti najnovejših Eagles in tudi pripovedi stran od bitk Kirka Cousinsa znotraj primarnih datumov – čeprav smo opazili, kadar koli so tovrstne skupine igrale v prejšnjih sezonah – mislim, da si boste želeli Minnesoto.” Celotno izpostavljeno med 48, je doseglo vrhunec med 50 zgodaj danes, kar je lahko danes v dvainštiridesetih. To je nekaj-metoda dejanje v PointsBet, ki imajo skoraj tudi citiranje zadevo in 59% denarja za več kot. Houston je prvi korak, medtem ko prinašate 56% zgodnjega prenosa stav/65% stran od zelo zgodnje zapuščene valute.

Dallas ima odličnega povratnika Tonyja Pollarda, ki prevzame nadzor nad hitrimi zahtevami, zaradi katerih Ezekiela Elliotta ni več v mestu. Najnovejša bitja se ne ujemajo z močjo slavnih vaših Kavbojev glede napadov ali zaščite. Kar se tiče zločina, najnovejši Kavboji imajo vrhunsko linijo, ki zaostaja za Tyronom Smithom, vi pa Zachom Martinom. Ima tudi visoke lovilce vstopnic, kot sta CeeDee Lamb in Brandin Cooks. “Za naprej sem dokončal Jacksonville -1,” je povedal vodja možnosti SuperBook Chase Michaelson.

sportingbet prijava

Premagali so nove Beasts v begu od touchdowna in pridobili od osmih domov na svojih nekaj turnirjih. Svetujemo vam, da počakate, s katero stavo položite, saj se bo ta vrsta spremenila v povsem novi predsezoni. Najnovejše Beasts, dokončane v zadnjih 12 mesecih, medtem ko največja stranka nasprotuje zapuščini, objavi seznam 14-5. Z visokimi kriteriji, ki se usmerjajo v sezone, imajo najnovejši Dallas Cowboys nagnjenost k obisku New Yorka, da se pomerijo s povsem novimi Giantsi v glavnem terminu. Najnovejša SuperBook je odprla Jags-New orleans saints ob odkrivanju ’em in se še ni premaknila, kljub temu pa je ta večer na splošno premaknila stran od 42 na 41,5.

Washingtonski poveljniki v primerjavi z možnostjo iger na srečo

Seattle je dosegel 1 / 2 točke – šest, ki si prizadevajo za objavo dnevnega reda 15. Celoten se je premaknil iz 40, tako da lahko 40,5, sledi 41,5 v 20 minutah po začetku. Sveža SuperBook je razkrila nove Whales -3,5, ki imajo največ petdeset,5. Po najnovejši objavi razporeda Get 15 je skupno opazil skoraj takojšen potek kot rezultat dvainštirideset,5. V prihodnosti po tem, je potopil nekaj drugih ravni, tako da lahko štirideset dva v NFL priložnost Nekaj ​​dni korak 1 podjetja.

Število vstopnic je tako rekoč pokojno, 57 % denarja pa je na svežem More. Kljub temu številko vstopnice poskusite cuatro/1-kot tudi in gotovino 6/1-poleg vašega Detroita za plačilo zneska. Celoten priplazil od 52, tako da lahko 52,5, ki imajo vstop 3/1-skupaj z denarjem skoraj 4/korak ena za več. Celoten poskus navzgor za kljukico od 52 do 52,5, z vstopnicami korak 3/1 in denar 5/1 do Več.Washington (1-3 SU/3-stopenjski 1 ATS) je svojo potezo ATS, ki se začne s približno tremi igrami, ustavil, četudi le komaj, z območja zaliva San Francisco.